Om oss

Experter på kaminvärme

Vi monterar och säljer kaminer och tillbehör till kunder i Borås, och Sjuhäradsbygden med omnejd. Vi står för kvalitet, service och omtanke och tar alla uppdrag med samma stora allvar. Vi har hjälpt många kunder i Boråsområdet att få den där mysiga värmen där hemma som bara en riktigt bra eldstad kan göra.

I vårt sortiment finns stor bredd och variation med många olika material som ger den bästa designen och hög kvalitet på våra produkter. Vi är stolta över att sprida eldstadskultur i Borås och västra Sverige.

Braskamin –ett bra miljöalternativ

Braskaminer är ett mycket gott alternativ miljömässigt – elden har låg miljöbelastning och är mycket ekonomisk. En braskamin är C02-neutral tack vare dess förbränningsteknik. Det innebär en utmärkt värmeekonomi och minimala utsläpp.

Hos oss får du prisvärt och säker montering av samtliga produkter. Vi kan även hjälpa till med renovering av skorstenar med hjälp av glidgjutning eller genom att montera insatsrör.

Vår verksamhet startade 2012 och vi har sedan dess levererat kompletta lösningar inom naturlig värme. Vi hjälper våra kunder hela vägen från rådgivning och offert till en färdigmonterad och slutbesiktigad eldstad. Vi har lång erfarenhet av att montera skorstenar, braskaminer och eldstäder.

braskaminer borås

Kunniga och erfarna montörer

Våra montörer är kunniga och välutbildade med gällande certifikat och följer självklar alla gällande svenska bestämmelser gällande säkerhet och miljö.

Vår stora utställning med kamin finns i centrala Borås. I vår butik hittar du ett brett sortiment av eldstäder med tillbehör: braskaminer, designspisar, murspisar, insatser med mera – allt från kända tillverkare.

Glöm inte ROT-avdraget

Glöm inte att du kan utnyttja ROT-avdraget när vi installerar din nya braskamin och sänker din arbetskostnad. Vi drar av direkt på fakturan – du behöver inte göra något extra pappersarbete.

Företaget är medlem i branschföreningen Sveriges skorstenshantverkares förening. Vi ingår i butikskedjan Eldabutikerna.

Välkommen att kontakta oss redan i dag!

De bästa produkterna installerade av erfarna experter